Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Λαγγουράνης Γεώργιος | Χωματουργικές Εργασίες Άμφισσα Φωκίδα

ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ {small}

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στις χωματουργικές εργασίες μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία που σκέφτεστε να μας αναθέσετε, προσφέροντάς σας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ {small}

Διαθέτουμε έναν στόλο σύγχρονων οχημάτων που αποτελείται από φορτηγά, τσάπες, τσαπάκια, γκρέϊτερ, φορτωτές, σφύρες, εκσκαφέα κ.α. που μας επιτρέπει να μπορούμε να φέρνουμε εις πέρας κάθε είδους εργασία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚO {small}

Όλα τα μηχανήματα και φορτηγά αυτοκίνητα της επιχείρησής μας είναι επανδρωμένα με μόνιμο έμπειρο προσωπικό κατάλληλων ειδικοτήτων που έχει πάντα ως κύριο στόχο την σωστή και άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ {small}

Με κύριο χαρακτηριστικό την υπευθυνότητα που μας διακρίνει και την προσοχή στη λεπτομέρεια, μπορούμε να αναλάβουμε δημόσια και ιδιωτικά έργα στην Άμφισσα, όλη την Φωκίδα, την Λιβαδειά, τη Ναύπακτο αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ {expo}

Με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κομπρεσέρ, τσάπες, σφυριά και φορτωτές, το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει κάθε είδους κατεδάφιση - γκρέμισμα, ακολουθώντας αυστηρά χρονοδιαγράμματα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΚΒΡΑΧΙΣΜΟΙ {expo}

Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από μηχανήματα, μικρά και μεγάλα, που μας επιτρέπουν να εκτελούμε γρήγορα και οικονομικά οποιαδήποτε έργο εκβραχισμού χωρίς να μας προβληματίζει το πέτρωμα και η μορφολογία του εδάφους...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΡΓΑ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ {expo}

Μπορούμε να αναλάβουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό έργα οδοποιίας, δημόσια ή ιδιωτικά στην Άμφισσα την Λιβαδειά, τη Ναύπακτο αλλά και σε όλη την Ελλάδα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ {expo}

Με γνώμονα την ποιότητα, τη σωστή και έντιμη συνεργασία με όλους τους πελάτες μας, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας κάθε είδους χωματουργική εργασία αλλά και να σας εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα της εργασίας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Next Previous
 
 
ΛΑΓΓΟΥΡΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Χωματουργικές Εργασίες Άμφισσα / Φωκίδα


Η επιχείρησή μας “Λαγγουράνης Γεώργιος” η οποία εδρεύει στην Άμφισσα, δραστηριοποιείται από το 1990 στο χώρο των χωματουργικών εργασιών όπου χάρη στη πολυετή πείρα μας και τον επαγγελματισμό μας έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε το σεβασμό και την αξιοπιστία κάθε πελάτη που μας εμπιστεύεται.
 
Με μεράκι για την δουλειά μας και επιμονή στη λεπτομέρεια μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας χωματουργικές εργασίες, δημοσίου ή ιδιωτικού ενδιαφέροντος, στην Άμφισσα, όλη τη Φωκίδα, την Λιβαδειά, τη Ναύπακτο και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Σήμερα η επιχείρησή μας θεωρείται από τις πλέον αξιόλογες και ανταγωνιστικές στο χώρο των χωματουργικών εργασιών με σημαντική παρουσία σε απαιτητικά μεγάλα έργα κατά κύριο λόγο στην Άμφισσα την Λιβαδειά, τη Ναύπακτο αλλά και σε όλη την Ελλάδα.