Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
ΛΑΓΓΟΥΡΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Χωματουργικές Εργασίες Άμφισσα

Η επιχείρησή μας “Λαγγουράνης Γεώργιος” η οποία εδρεύει στην Άμφισσα, δραστηριοποιείται από το 1990 στο χώρο των χωματουργικών εργασιών όπου χάρη στη πολυετή πείρα μας και τον επαγγελματισμό μας έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε το σεβασμό και την αξιοπιστία κάθε πελάτη που μας εμπιστεύεται.
 
Με μεράκι για την δουλειά μας και επιμονή στη λεπτομέρεια μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας χωματουργικές εργασίες, δημοσίου ή ιδιωτικού ενδιαφέροντος, στην Άμφισσα την Λιβαδειά, τη Ναύπακτο και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
Διαθέτουμε έναν στόλο σύγχρονων οχημάτων που αποτελείται από φορτηγά, τσάπες, τσαπάκια, γκρέϊτερ, φορτωτές, σφύρες, εκσκαφέα κ.α. που μας επιτρέπει να μπορούμε να φέρνουμε εις πέρας κάθε είδους εργασία. Το έμπειρο και καλά εκπαιδευμένο προσωπικό μας μπορεί να αντεπεξέλθει ακόμα και τις πιο δύσκολες χωματουργικές εργασίες παρέχοντάς σας ασφάλεια αλλά και έγκαιρη παράδοση της εργασίας που σας ενδιαφέρει.
 
Με κύριο χαρακτηριστικό την υπευθυνότητα που μας διακρίνει, την προσοχή στη λεπτομέρεια, το σωστό σχεδιασμό, την άριστη συνεργασία που έχουμε με αρχιτέκτονες μηχανικούς των έργων, σας εξασφαλίζουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, το οποίο είναι σύμφωνα πάντα με τις τεχνικές προδιαγραφές.
 
Σήμερα η επιχείρησή μας θεωρείται από τις πλέον αξιόλογες και ανταγωνιστικές στο χώρο των χωματουργικών εργασιών με σημαντική παρουσία σε απαιτητικά μεγάλα έργα κατά κύριο λόγο στην Άμφισσα την Λιβαδειά, τη Ναύπακτο αλλά και σε όλη την Ελλάδα.
 
Η συνεχής ενεργή μας θέση στο χώρο, η εργοληπτική μας ικανότητα, καθώς και η πολύχρονη εμπειρία μας στις χωματουργικές εργασίες, συνδυαστικά με την επαγγελματική συνείδηση που μας διέπει, αποτελούν για εσάς εγγύηση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, πάντα με το λιγότερο δυνατό κόστος.

 

Χωματουργικές Εργασίες Άμφισσα
Ο ΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ
  Φορτηγά

  Φορτωτές

  Τσάπες

  Εκσκαφείς

  Γκρέϊτερε

  Σφύρες
 

Επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να συζητήσουμε τις ανάγκες του έργου σας και
να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο.