Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
Λαγγουράνης Γεώργιος | Χωματουργικές Εργασίες Άμφισσα

Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο των χωματουργικών εργασιών, η επιχείρησή μας “Λαγγουράνης Γεώργιος” η οποία εδρεύει στην Άμφισσα, μπορεί να καλύπτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών θέτοντας πάντα σε προτεραιότητα τις εκάστοτε ανάγκες του πελάτη.
 
Με γνώμονα την ποιότητα, τη σωστή και έντιμη συνεργασία με όλους τους πελάτες μας, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας κάθε είδους χωματουργική εργασία αλλά και να σας εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα της εργασίας μας και το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μας.
 
Καθώς ο χώρος των χωματουργικών εργασιών απαιτεί προσοχή και εξειδίκευση, κάθε έργο που αναλαμβάνουμε φέρεται εις πέρας με ευθύνη, σεβασμό προς το περιβάλλον και με έμφαση πάντα στην ικανοποίηση του πελάτη. Έτσι, διαθέτοντας σύγχρονα μηχανήματα και έμπειρους χειριστές μπορούμε να αντεπεξέλθουν σε όλες τις χωματουργικές εργασίες και να προσφέρουμε άριστα αποτελέσματα.

 
Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των χωματουργικών εργασιών, έχουμε ως στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών κάθε μας πελάτη, εξισορροπώντας ποιότητα εργασιών και χαμηλές τιμές.
 
Μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας ακόμα και τα πιο  απαιτητικά μεγάλα έργα στην Άμφισσα την Λιβαδειά, τη Ναύπακτο αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

 

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕ:

  Βελτιώσεις Εδάφους 

  Εκσκαφές

  Κατεδαφίσεις 

  Εκβραχισμοί 

  Μπαζώματα - Επιχωματώσεις

  Διαμορφώσεις χώρων & ρεμάτων

  Μεταφορά αδρανών υλικών

  Έργα οδοποιίας

  Έργα υποδομής

  Καθαρισμός οικοπέδων

  Αποκομιδή μπαζών

  Κηπευτικά χώματα

  Φωτοβολταϊκά Έργα
 

Επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να συζητήσουμε τις ανάγκες του έργου σας και να
σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο.